EASYSTREAM

De vernieuwende antibacteriële kalkneutralisator

Antibacteriële werking


Onze Easystream® MicroZilver Bacteriostase technologie gebruikt onschadelijke microscopische zilverdeeltjes die in het omhulses zitten. Deze zilver ionen vallen bacteriën aan en remmen hun groei af.

Geen elektriciteit nodig

Easystream® werkt zonder stopcontact. Er is dus geen electriciteit nodig. Je bespaart niet alleen door de kalkvermindering, maar ook door het niet verbruiken van onnodige elektriciteit.

Bespaar en laat je toestellen langer meegaan.


Er is geen onnodig water- en zoutvebruik. Easystream® zorgt voor de neutralisatie van kalk en het verminderen in kalkaanslag. Hierdoor gaat je verwarmings- en sanitaire installatie langer mee. Easystream ® zorgt voor een beter rendement.

Innovatief en ecologisch

Er is geen spoeling nodig, dus is er ook geen extra water- en zoutverbruik. Door onze innovatieve technologie verspillen we geen water, is er geen elektriciteit of zout nodig. Het water behandelt door Easystream® zorgt voor minder verbruik van zeep, wasmiddel en detergenten. Het vermindert jouw ecologische voetafdruk.

Compact en eenvoudige installatie

Het is compact en eenvoudig te installeren. Je hebt geen nood aan een afvoer of stopcontact. Easystream® kan perfect geplaatst worden in kleine ruimtes.

Vermindert aanwezige kalk en laat je sanitair opnieuw glanzen

Easystream® vermindert ook bestaande kalk in je leiding en toestellen. Het behoudt daarbij alle vitale mineralen zoals magnesium en calcium. Het is compact, veilig en heeft een minimaal onderhoud nodig. Dankzij Easystream® gaan je toestellen langer mee en krijg je opnieuw glans op je kranen.

Hoe werkt EASYSTREAM?

Easystream® vermindert harde kalkafzetting door het omvormen in onschadelijke, niet-actieve minuscule kristallen (Template Assisted Crystalization). Deze microkristallen blijven in suspensie in het water en stromen mee naar de afvoer. Typische problemen zoals verstoppingen, harde kalkafzetting op weerstanden, kalkvlekken op kranen en wastafels behoren tot het verleden.

Wat zeggen onze klanten over EASYSTREAM?

Eindelijk geen kalkvlekken meer in mijn badkamer

Dankzij Easystream® kan ik genieten van een badkamer zonder kalkvlekken. Wij hebben onlangs onze badkamer laten renoveren met zwarte natuuursteen. Daarop zie je heel snel kalkaanslag. Met Easystream® is dat verleden tijd!

Marie

Easystream is de oplossing tegen kalk.

Vraag hier je brochure aan.