Ontdek 

GENIUS WATER

Je bestaat 

voor 

70%

uit WATER!
Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water.

Daarom is water is essentieel voor ons dagelijks leven, maar niet alle water is gelijk. Stel je voor dat je kunt genieten van zacht, zuiver en revitaliserend water dat niet alleen je dorst lest, maar ook een positieve invloed heeft op je welzijn. Ontdek hier hoe Genius Water je leven kan verrijken.for

inside & outside

the body


Genius Water® is niet alleen perfect zacht water (outside the body), maar ook een onuitputtelijke bron van puur, revitaliserend drinkwater (inside the body) dat even lekker smaakt als premium flessenwater. Met Genius Water® heb je dus geen aparte waterontharder of bijkomende waterzuivering nodig. Watergenius heeft een slimme en hoogtechnologische totaaloplossing ontwikkeld die zorgt voor zacht, puur,

revitaliserend en heerlijk drinkwater uit elke kraan in huis.


Zacht

Dankzij de allerlaatste technologie biedt Genius Water® een nieuwe dimensie van perfect, zacht water.Zacht water is water dat vrij is van overtollige mineralen zoals calcium en magnesium. Dit heeft verschillende voordelen. Zo zorgt zacht water ervoor dat zeep en schoonmaakmiddelen beter schuimen en effectiever werken. Dit betekent dat je minder producten nodig hebt om hetzelfde resultaat te bereiken, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast voelt zacht water zachter aan op je huid en haar, waardoor het hydraterend en verzorgend werkt. Het verminderen van kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten, zoals de waterkoker en de wasmachine, is ook een bijkomend voordeel van zacht water.


?

Puur

Genius Water® genereert uitzonderlijk zuiver en evenwichtig drinkwater. 


Genius water is water dat vrij is van verontreinigingen en onzuiverheden. Het drinken van zuiver puur water is van vitaal belang voor onze gezondheid. Het helpt ons lichaam te ontgiften, bevordert een gezonde spijsvertering en ondersteunt een goede werking van onze organen. Zuiver water is ook van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde huid. Het hydrateert en voedt de huid van binnenuit, waardoor het er stralend en jeugdig uitziet. Bovendien draagt Genius water bij aan een betere smaak van voedsel en dranken, waardoor je kunt genieten van de volle smaak van je favoriete gerechten.

Revitaliserend


Eenmaal de kalk en de onzuiverheden zijn verwijderd, wordt het water gerevitaliseerd. 

Dankzij de unieke Ceraflow™-technologie blijven de natuurlijke mineralen behouden en worden de vitale eigenschappen van het water hersteld. 

Resultaat: een heerlijk evenwichtig en vitaal water met een natuurlijke kwaliteit en een neutrale verfrissende smaak


Revitaliserend water gaat een stap verder dan alleen zacht en zuiver water. Genius water is behandeld om de natuurlijke energie en vitaliteit te herstellen. Dit wordt bereikt door middel van de Ceraflow -technologie. Revitaliserend water heeft vele voordelen, waaronder een verhoogde hydratatie en een betere opname van voedingsstoffen door het lichaam. Het kan ook helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien wordt revitaliserend water vaak geassocieerd met een verhoogd gevoel van welzijn en vitaliteit.

Genius Water uit elke kraan van je huis!

Ontdek hoe jij van Zacht, Puur, Gerevitaliseerd Genius Water kan genieten uit elke kraan van je huis met onze 

Home Water Station AI.Genius Water uit elke kraan van je huis!

Ontdek hoe jij van Zacht, Puur, Gerevitaliseerd Genius Water kan genieten uit elke kraan van je huis met de Home Water Station AI.