Voeg een bijschrift toe om de betekenis van deze afbeelding te versterken.

Home Water Station AI uitgelicht

Home Water Station AI 

De AI-aangedreven Home Water Station™ biedt een totaaloplossing voor zacht en revitaliserend drinkwater.

AI-technology


AI zal worden gebruikt om de werking van een waterontharder te optimaliseren door het monitoren en analyseren van verschillende parameters, zoals verbruikspatronen, doorstroomsnelheid, zoutverbruik en veel andere parameters.

Met behulp van AI zal de Home Water Station AI zelflerend worden, waardoor het systeem zich permanent zal aanpassen aan veranderende omstandigheden en de efficiëntie van het filtratieproces kan verbeteren.

AI zal ook worden gebruikt om voorspellende modellen te ontwikkelen, waarmee de Home Water Station kan voorspellen wanneer het tijd is om het zout bij te vullen of onderhoud uit te voeren, waardoor onnodige kosten en storingen worden voorkomen.

Door het gebruik van AI is de Home Water Station AI ook gekoppeld je smartphone. Waardoor je met de Smart Controle App het systeem op afstand kan worden bediend en gemonitord.

Tot slot zal AI helpen bij het verminderen van water- en zoutverbruik, doordat het systeem nauwkeurig kan bepalen hoeveel water en zout er nodig is voor een efficiënte behandeling, op basis van de specifieke waterkwaliteit en het verbruikspatroon.


Concentreer met Smart Controle


Het bedienen van een Home Water Station AI met de Smart Controle app op je smartphone biedt vele voordelen. Het is gemakkelijk en intuïtief, je kunt de instellingen aanpassen zonder dat je bij het toestel staat. Bovendien kun je met de waterverbruikshistorie inzicht krijgen in je waterverbruik en eventuele afwijkingen opmerken.

Kortom, met de Smart Controle app op je smartphone kun je eenvoudig en efficiënt je Home Water Station AI bedienen. Het biedt gemak, controle en inzicht in je waterverbruik.


Dus waar wacht je nog op? Kies voor een Home Water Statio AI,download de app en geniet van de voordelen van Genius Water in je huis.

Hoeveel efficiëntie wil jij ?

De Home Water Station™ AI is beschikbaar in drie uitvoeringen:

SINGLE-A, DOUBLE-A en TRIPLE-A. Alle drie produceren ze Genius Water®,

waarbij de grootte de efficiëntie optimaliseert.SINGLE - A

DOUBLE - A

TRIPLE - A

Vind de Home Water Station AI die bij je past.

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Coming Soon !


Genius Water 

Altijd en Overal


Altijd en overal genieten van Genius Water®? Dat doe je met de slimme Genius Bottle®.

Elegant, eigentijds, trendy en voorzien van de laatste technologie die jouw drinkgedrag

nauwgezet opvolgt en je uitnodigt om dagelijks de ideale hoeveelheid Genius Water®

te drinken. Dankzij een handige app kan je jouw slimme Genius Bottle®

bovendien perfect afstemmen op jouw persoonlijke levensstijl.