Template_brandimages_zacht_2

Voordelen van zacht water?

Zacht water is water zonder kalk. En ja, hoewel kalk niet slecht is voor ons, leven we met zijn allen liever zonder kalk en biedt dit meerdere voordelen. Zowel voor het milieu, je portemonnee, je comfort en je lichaam.

 • Meer vrije tijd!
  Doordat je geen kalk meer in je water hebt, zal die kalk dus ook niet meer wit afzetten op je kraanwerk, je douchedeuren of je glazen. Minder werk om die te poetsen en bovendien heb je ook minder schoonmaakproducten nodig. Meer vrije tijd voor jezelf dus!
 • Langere levensduur van je huishoudtoestellen
  Wist je dat er jaarlijks bij een gemiddeld gezin zo’n 35kg kalk door de leidingen en toestellen stroomt? Hierdoor kan je energiefactuur tot 10% stijgen en de levensduur van je toestellen en sanitair aanzienlijk verminderen. Zacht water bevat geen kalk die zich vastzet op de verwarmingselementen van wasmachines, boilers, koffiezetapparaten, waterkokers enz, en zorgt er dus voor dat je toestellen langer mee gaan.
 • Goed voor huid en haar
  Eén van de eigenschappen van hard water is dat dit je huid en haar uitdroogt. Dit komt door de kalk die in dit water zit. Met zacht water voorkom je dit probleem voor een groot stuk en bovendien heb je ook minder shampoo en zeep nodig.
 • Zachter wasgoed en badlinnen
  Doordat er geen kalk in het water meer zit, kan deze zich ook niet meer vastzetten op je wasgoed, je linnen en kledij. Deze zullen automatisch zachter worden, waardoor je dan ook minder wasmiddel en minder wasverzachter dient te gebruiken. Zacht wasgoed zonder wasverzachter!

Ben jij nu ook getriggerd om jouw water zacht te maken? Wij hebben oplossingen voor elk gezin, op maat en voor eender welke toepassing. Jij kiest wat je doet met je water!
Met de oplossingen van Watergenius kies je voor duurzame kwaliteit, een expertise van meer dan 30 jaar én een excellente service!

Deel op social media

Ontdek ook

Advies nodig?
Contacteer ons via

TELEFOON

Ontdek welke waterontharder het beste bij jou past!

Doe de test en krijg een vrijblijvende offerte.