WATERGENIUS NV

Genius oplossingen voor beter water
op een veilige, gezonde en ecologische manier voor een
betere levenskwaliteit.
Deze oplossingen zijn het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring en bestaan van Watergenius NV.

Waarom we relevant zijn


Bij Watergenius hebben we een duidelijk missie en hebben we een belangrijke rol in de waterwereld. We maken het verschil door verder te kijken dan alleen een snelle oplossing aan te bieden. Dankzij onze continue investeringen en onderzoeken willen we water op een gezondere en veilige manier toegankelijk maken voor iedereen.  We gaan continue voor het beste, omdat we iedereen het beste willen geven.

Dankzij Watergenius kunnen mensen genieten van het beste water, thuis, onderweg of op het werk. En dat is iets om trots en fier op te zijn.

Wat we doen

Iedere dag blijven we werken om steeds de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We gaan altijd voor de beste en persoonlijke service, dicht bij huis.
Daardoor kunnen we hoog kwaliteitsvolle oplossingen voorzien en verleggen we elke dag opnieuw de grenzen van de technologie

Onze strategie is gebaseerd op onderstaande 3 peilers:

 1. De leider blijven spelen met de beste oplossingen voor waterbehandeling
 2. Een wateroplossing aanbieden voor iedereen door te blijven inzetten op
  een 360°-water beleving.
 3. Blijven inzetten om ons B2B en B2C segment verder te laten groeien

Hoe we ons gedragen

 • We share passion and succes.
  We delen passie en successen. Samen zijn we gepassioneerd door wat we doen en stralen dit graag uit. Mensen houden van de positieve vibe die we uitstralen. We delen graag onze successen en leveren waardevolle bijdragen aan elkaar.  Zo creëren we samen fantastische momenten.
 • We are all innovators
  We zijn allemaal vernieuwers. Bij ons is iedereen een leider en vernieuwer, los van rollen en titels. Door ons leiderschap zetten we onze klanten op de eerste positie om hen de beste oplossing te geven, op maat. En om hen te laten genieten van Genius Water.
 • We look ahead and never settle.
  We kijken vooruit en nemen nooit genoeg. We zijn gepassioneerd door wat we doen en gaan altijd voor de beste oplossing, voor elke klant. Door onze positiviteit en pro-activiteit zien we nieuwe kansen en verbeteringen. We nemen nooit genoeg omdat we geloven dat er altijd een opportuniteit is om het beter te doen.
 • We will figure it out together.
  We komen er samen uit. We omarmen uiteenlopende meningen en inzichten om samen toekomstgerichte oplossen te laten ontstaan. Door onze positieve en open mind-set staan we open voor andere meningen, aanvaarden we zowel feedback als zijn we bereid ons aan te passen. We zien voor de mogelijkheden en kansen, niet de beperkingen. Dat is wat ons genius maakt.

Add Your Heading Text Here

Word jij onze volgende genius?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Breng onze missie tot leven, en werk mee in een omgeving gericht op innovatie en premium kwaliteit. Solliciteer voor een van onze openstaande vacatures, of solliciteer spontaan.

Want to join our world of Genius Water?

 

Ontdek welke waterontharder het beste bij jou past!

Doe de test en krijg een vrijblijvende offerte.