Corona, Watergenius blijft paraat, met de nodige maatregelen

News   /  

Maatregelen Watergenius

De nationale veiligheidsraad heeft gisterenavond maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus in te perken.  Omdat wij de gezondheid van zowel onze eigen medewerkers als onze klanten zeer belangrijk vinden, nemen wij ook maatregelen binnen Watergenius.

Naast de gezondheid is ook de continuïteit van ons bedrijf belangrijk. Onze activiteiten gaan gewoon door en wij blijven tot uw dienst.

Graag geven wij u onze maatregelen die we getroffen hebben mee en vragen we ook u om hier rekening mee te houden.

Maatregelen Watergenius

We volgen de maatregelen van de overheid en hebben ons technisch en commercieel team ook gevraagd om extra maatregelen toe te passen voor hun en uw veiligheid:

  • Hand & algemene hygiëne: handen worden ten alle tijde voor en na een klantenbezoek gewassen met water en zeep. Niezen of hoesten wordt in een papieren zakdoekje gedaan
  • Contact: Er worden geen handen gegeven, geknuffeld of gekust, en we houden min. 1 meter afstand van elkaar.
  • Materiaal: de gebruikte iPad, bancontact of balpennen zullen voor en na elk klant gekuist worden met ontsmettingsdoekjes. (dit zal ook voor uw ogen gebeuren, zodat u zeker bent)
  • Safety-kit: Ons team is voorzien van een safety-kit, waarbij zij hun eigen zeep, alcoholgel, ontsmettingdoekjes, papieren zakdoekjes etc bij hebben.

Belangrijk voor u als klant

Onze activiteiten gaan gewoon door en wij staan nog steeds voor u klaar voor het jaarlijks onderhoud, interventies, (telefonische) afspraken, vragen en opmerkingen.

Wij houden rekening met uw veiligheid. Wij danken u ook alvast voor het begrip en vragen u dan ook om rekening te houden met volgende zaken:

  • Hygiëne & contact: wij vragen u geen handen te geven of schouderklopjes en om afstand te bewaren.
  • Bancontact & iPad: wij vragen u om zo veel mogelijk met bancontact te betalen en niet met cash geld. De toestellen worden na elk klantbezoek ontsmet.
  • Drankjes: vaak krijgen onze mensen een koffie of iets anders aangeboden, wat we heel erg appreciëren, echter gaan we deze momenteel niet aannemen om de voor de hand liggende reden.

Uiteraard volgen wij de situatie op de voet en zullen wij waar nodig ons beleid bijsturen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben hierover, aarzel niet om ons te contacteren. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Partager cet article

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze innovatieve oplossingen, tips en tricks.