Corona, Watergenius blijft paraat, met de nodige maatregelen

News   /  

Corona update Watergenius

De Federale regering heeft vrijdag avond met het overlegcommité beslist om strengere maatregelen en een lockdown in te voeren vanaf vandaag.  Dit om de verspreiding van het Coronavirus in te perken.

Watergenius blijft paraat!

Naast de gezondheid is ook de continuïteit van ons bedrijf belangrijk. Onze activiteiten gaan gewoon door, al onze medewerkers blijven operationeel en zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Ook in deze rare tijden blijven wij tot uw dienst!
Uiteraard volgen wij de verstrengde veiligheidsmaatregelen van de overheid en hebben we ons technisch en commercieel team ook gevraagd om extra maatregelen toe te passen voor hun en uw veiligheid:

 • Bestellingen & Logistiek: Ons logistiek centrum blijft 100% operationeel. U kan dus gewoon uw bestellingen blijven doorsturen, deze worden dan snel geleverd zoals u van ons gewoon bent. Hier worden de veiligheidsmaatregelen bij het verpakken steeds toegepast.
 • Commerciële afspraken: Ons commercieel team blijft klaarstaan voor al uw vragen. Het team is bereikbaar per telefoon of per mail, en kan u bezoeken indien dit mogelijk is, rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen, de anderhalve meter. Ook voorzien wij zeer snel de mogelijkheid om een digitale meeting op te zetten, hierover berichten wij u nog.
 • Technische interventies/onderhouden: Ons technisch team staat nog steeds 100% klaar en is voorzien van een safety-kit, waarbij zij hun eigen zeep, alcoholgel, ontsmettingdoekjes, mondmaskers, papieren zakdoekjes etc bij hebben. Dit alles om de veiligheid van de klant en zichzelf te garanderen

 

Maatregelen Watergenius

Uiteraard volgen wij de verstrengde veiligheidsmaatregelen van de overheid en hebben we ons technisch en commercieel team ook gevraagd om extra maatregelen toe te passen voor hun en uw veiligheid:

 • Hand & algemene hygiëne: Handen worden ten alle tijde voor en na een klantenbezoek gewassen met water en zeep. Niezen of hoesten wordt in een papieren zakdoekje gedaan.
 • Mondmaskers: Het mondmasker wordt steeds gedragen gedurende het hele bezoek.
 • Contact: Er worden geen handen gegeven, geknuffeld of gekust, en we houden min. 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Materiaal: de gebruikte iPad, bancontact of balpennen zullen voor en na elk klant gekuist worden met ontsmettingsdoekjes. (dit zal ook voor uw ogen gebeuren, zodat u zeker bent)
 • Safety-kit: Ons team is voorzien van een safety-kit, waarbij zij hun eigen zeep, alcoholgel, ontsmettingdoekjes, mondmaskers, papieren zakdoekjes etc bij hebben.

Belangrijk voor u als klant

Wij houden rekening met uw veiligheid. Wij danken u ook alvast voor het begrip en vragen u dan ook om rekening te houden met volgende zaken:

 • Hygiëne & contact: wij vragen u geen handen te geven of schouderklopjes en om afstand te bewaren.
 • Mondmaskers: wij vragen u om het mondmasker steeds te dragen en anderhalve meter afstand te bewaren. 
 • Bancontact & iPad: wij vragen u om zo veel mogelijk met bancontact te betalen en niet met cash geld. De toestellen worden na elk klantbezoek ontsmet.
 • Drankjes: vaak krijgen onze mensen een koffie of iets anders aangeboden, wat we heel erg appreciëren, echter gaan we deze momenteel niet aannemen om de voor de hand liggende reden.

Uiteraard volgen wij de situatie op de voet en zullen wij waar nodig ons beleid bijsturen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben hierover, aarzel niet om ons te contacteren. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Hou het veilig, blijf positief en gezond!

Het Watergenius Team

 

 

Partager cet article

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze innovatieve oplossingen, tips en tricks.