Wellness Water Solutions™ Meer dan enkel een waterverzachter

Haal niet enkel kalk uit je leidingwater, maar reduceer ook de chloor. Zo creëer je een wellness beleving bij je thuis, met water dat veilig en beschermend is voor zowel je sanitair als huid en haar.

Een wellness beleving bij je thuis

Een bad of een douche nemen is een belangrijk moment van je dag. Maak het een moment van ontspanning en verzorging, met ons uiterst zacht wellness water.

Verwen je huid en haar

Met onze Wellness Water Solutions haal je naast kalk ook chloor uit je leidingwater. De combinatie van deze twee zorgen voor een droge huid en haar en zorgen voor dof wasgoed. Zo blijft de natuurlijke beschermlaag van je huid in balans, waardoor deze niet uitdroogt en behoudt je de veerkracht van je haar. Optimaal gehydrateerd, zelfs zonder dure verzorgingsproducten. 

Wellness Water
Handen wassen met Wellness Water

Bescherm je badkamer en sanitair

Elimineer kalk en andere vuildeeltjes uit je stadswater, en bescherm je badkamer en toestellen tegen aanslag en onzuiverheden. Zo verleng je de levensduur van je sanitair, blijven je kranen er mooi uitzien, en verzorg je ook je was, die nog zachter zal aanvoelen.

Wellness Water Station®,  de nieuwe generatie waterverzachter. 

Watergenius creëerde een uniek toestel dat verder gaat dan de standaard ontkalking: de Wellness Water Station®. Deze filtert in vier stappen kalk, chloor, minuscule vuildeeltjes en bacteriën uit je leidingwater. Deze oplossing is beschikbaar in drie uitvoeringen, afhankelijk van je verbruik en het aantal personen in je gezin.Weten welke Wellness Water Station het best bij jou past?Start jouw analyse

Meer weten?

Ontdek wat Wellness Water voor jou en je gezin kan doen. In onze brochure vind je voordelen, specificaties en de verschillende uitvoeringen van onze Wellness Water Solutions.

Bedankt voor je interesse.

Download PDF

Liever een oplossing voor je drinkwater?

Toch op zoek naar een all-in-one oplossing voor kraantjeswater met de kwaliteit van flessenwater? 

De unieke Home Water Station® creëert dankzij haar gepatenteerde  filtratieproces™ Genius Water®. Voor een ultieme ervaring in eten, drinken, wassen en baden.

Kies voor Genius Water

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Of neem contact met ons op voor al je vragen via  013 35 20 50 of genius@watergenius.eu. Onze experts staan voor je klaar. Vraag je offerte aan.