Genius Water
Drink different

Er ooit al eens bij stilgestaan waarvoor en hoe vaak je dagelijks water gebruikt? Ontdek Genius Water en verander de manier waarop je drinkt en water gebruikt.

Benieuwd? Check de filmBenieuwd? Check de film

Genius Drink, Taste, Food, Body, Bathroom

Drinken, eten, wassen, baden … Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom ontwikkelden we de Home Water Station™. Deze unieke all-in-one oplossing filtert, zuivert en verzacht je leidingwater tot Genius Water.

Sparkling Genius Water uitschenken in glas

Genieten met Genius Water®

Creëer je eigen kwalitatief drinkwater uit elke kraan bij je thuis. Dit is niet enkel zacht water maar vooral ook lekker van smaak. Met Genius Water® zet je niet enkel je koffie of thee, maar bereid je ook de lekkerste maaltijden in je keuken. Je neemt er een bad of douche mee en beschermt je huid en haar.

 

Wat goed is voor je lichaam, is uiteraard ook goed voor de bescherming van je huishoudtoestellen en je sanitair -en verwarmingsinstallatie.

Bespaar met Genius Water®

Met Genius Water® hoef je niet langer te sleuren met plastic flessen, wat een verademing voor je rug zal zijn. De besparing in je portemonnee zal je dan ook snel voelen.Bovendien verklein je je ecologische afdruk, help je de natuur en draag je zo ook een steentje bij aan het milieu. Weten hoeveel jij kan besparen?
Bereken hier jouw besparing
Fles bijvullen met Sparkling Genius Water
Home Water Station van WaterGenius

Home Water Station®,  je eigen Genius Water bron. 

Watergenius creëerde een uniek en gepatenteerd toestel, de Home Water Station®. Deze filtert in maar liefst negen stappen kalk, chloor, vuildeeltjes en zware metalen uit je leidingwater. Bovendien worden de mineralen geoptimaliseerd en de smaak geneutraliseerd. 

 

Dit uniek 9-stapsfiltratieproces geeft jouw leidingwater de kwaliteit van premium flessenwater, namelijk Genius Water®.

Weten welke Home Water Station het best bij jou past?

Start jouw analyse

Meer weten?

Ontdek wat Genius Water® voor jou en je gezin kan doen. In onze brochure vind je voordelen, specificaties en de verschillende uitvoeringen van onze Home Water Station®.

Bedankt voor je interesse.

Download PDF

Appel wassen

Genieten van je thee

Spinazie wassen

Douchen

Wasmachine

1/5

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Of neem contact met ons op voor al je vragen via  013 35 20 50 of genius@watergenius.eu. Onze experts staan voor je klaar.