Zacht en zuiver water uit elke kraan

Water is cruciaal. Voor jouw gezondheid, die van je gezin, de planeet en je huis. Net daarom is een optimale kwaliteit zo belangrijk. Wij gaan verder dan de standaard ontkalker, zelfs zo ver dat we  stadswater behandelen tot het de kwaliteit krijgt van flessenwater. 

Van leidingwater tot kwalitatief drinkwater

Watergenius creëerde een gamma dat erin bestaat om elk van onze klanten een oplossing op maat te bieden voor de behandeling van stadswater. Dit binnen de verschillende behoeften en budgetten. Van de betere waterontkalker tot een “all-in-one” oplossing voor premium drinkwater.

Drink different met Genius Water®

Drinken, eten, wassen, baden … Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom ontwikkelden we de Home Water Station™. Deze unieke en gepatenteerde all-in-one oplossing filtert, zuivert en verzacht je leidingwater tot Genius Water®

Ontdek onze unieke Home Water Station®

Man en vrouw drinken lekker zacht water van WaterGenius
Vrouw wast haren onder de douche

Creëer een wellness beleving bij je thuis

Haal niet enkel kalk uit je leidingwater, maar reduceer ook de chloor. Dat is goed voor je toestellen en bovendien beschermend voor huid en haar. Met onze Wellness Water Solutions creëer je Wellness water uit elke kraan.

Ontdek onze Wellness Water Solutions

Maak je water zacht en kalkvrij

Maak je stadswater vrij van kalk met onze innovatieve waterontharders. Zo gaan je huishoudtoestellen langer mee en bespaar je op je energiefactuur. Creëer Soft Water uit elke kraan.

Ontdek onze Soft Water Solutions

Wellness Water uit kraan van WaterGenius

Welke oplossing past het best bij jouw watergebruik?

Vertel ons in enkele minuten waar je naar op zoek bent. Samen ontdekken we jouw ideale oplossing.
Start mijn analyse