GENIET MEER MET
GENIUS WATER

Creëer je eigen kwalitatief drinkwater uit elke kraan bij je thuis. Dit is niet enkel zacht water maar vooral ook lekker van smaak. Met Genius Water® zet je niet enkel je koffie of thee, maar bereid je ook de lekkerste maaltijden in je keuken. Je neemt er een bad of douche mee en beschermt je huid en haar.

Wat goed is voor je lichaam, is uiteraard ook goed voor de bescherming van je huishoudtoestellen en je sanitair -en verwarmingsinstallatie.

We make your water genius.

BELEEF MEER MET GENIUS WATER

Drinken, eten, wassen, baden… Genius Water® geeft je een intensere beleving van je dagelijks watergebruik. Het beste drinkwater en zacht water uit je kraan is geen luxe meer. 

Drink different, drink Genius.

GENIUS DRINK

Water, jij drinkt het elke dag. Je haalt het met liters in huis. Genius Water is voortaan het exclusieve water dat je graag aan je bezoek aanbiedt of waar jij met plezier van drinkt. Zacht, zuiver, geoptimaliseerd drinkwater met een verfijnde smaak. 

GENIUS FOOD

Je wast je groenten, je kookt je pasta, … Water is onmisbaar in de keuken. Je gerechten smaken nog intenser als ze bereid worden met water van de allerhoogste kwaliteit. Je water is gefilterd van alle onzuiverheden en residuen uit je leidingwater. Zo is er meer plaats voor smaak, intensiteit en vooral genot.

GENIUS TASTE

Jij wil genieten van de perfect bereide koffie of die exclusieve theesoort die je net hebt aangekocht. Zo een moment verdient alleen het beste en veiligste water. Jij krijgt dan ook zacht en zuiver drinkwater dat de smaak van jouw koffie of thee tot het allerhoogste niveau tilt. Intens, authentiek en zinnenprikkelend.

GENIUS BODY

In water kunnen we ons volledig ontspannen. Je wil je huid en haren na een deugddoende douche of bad laten stralen. Hoe beter het water, hoe beter we ons voelen. Daarom maken we jouw water puur, veilig en van de beste kwaliteit. Zacht voor je huid, teder voor je haar en een pure pret voor je lichaam.

GENIUS BATHROOM

Wat je graag ziet, daar draag je ongetwijfeld zorg voor. Je wilt dat je mooie kranen en sanitair er goed uitzien. En ook zo blijven.
Ook je kledij verdient een zachte behandeling. En terecht!
Daarom filteren we elke hardheid uit je leidingwater. Zo bescherm je alles tegen kalkaanslag en krijg je delicate wasgoed wat het verdient: niets dan zuivere zachtheid. Elke dag opnieuw.

Advies nodig?
Contacteer ons via

TELEFOON

Blog

Je waterfactuur halveren? Dat kan met gratis regenwater!

Je waterfactuur halveren? Dat kan met gratis regenwater!

Je waterfactuur halveren? Dat kan met gratis regenwater! 100 liter drinkwater, dat is het gemiddelde…
10 tips om meer water te drinken en gezonder te leven.

10 tips om meer water te drinken en gezonder te leven.

Dat we per dag 1,5 à 2 liter water moeten drinken om onszelf te hydrateren…
Fit en gezond thuiswerken, een makkie met deze 10 tips!

Fit en gezond thuiswerken, een makkie met deze 10 tips!

Nu we met zijn allen meer en meer thuis werken, telewerken, op afstand werken of…
Ontdek welke waterontharder het beste bij jou past!

Doe de test en krijg een vrijblijvende offerte.