Zacht water is geen luxe,...

Wist je dat zelfs bij leidingwater met een relatief lage hardheid, er bij een gemiddeld gezin ongeveer 25 kg kalk per jaar door de leidingen stroomt? Een waterverzachter plaatsen is dus zeker een verstandige keuze. Want zacht water bevat geen kalk die zich vastzet op de verwarmingselementen van wasmachines, boilers, koffiezetapparaten, waterkokers enz. 

Zo bespaar je energie, gaan je toestellen langer mee en is je investering heel snel terugverdiend.

Op zoek naar een waterontharder? Zoek vooral niet verder, want een ontkalker is pas het begin! Bij Watergenius geloven we dat het beter kan en gaan we elke dag verder dan de norm. 

Genius, de pure ontkalker

Hws1500

Watergenius ontwierp speciaal voor de noden van de Nederlandse markt de Genius. Dit toestel ontkalkt uw water en zorgt ervoor dat u zacht water krijgt. De Genius garandeert een maximale efficiëntie op een gebruiksvriendelijke manier.

Het toestel is beschikbaar in drie uitvoeringen: S, M en L. 

Dankzij de Genius waterontharders van Watergenius rekent u op een gemakkelijke manier af met kalk. De toestellen zijn eenvoudig aan te sluiten op de waterleiding en afvoer. 

De Genius waterontharders zijn bovendien van de zuinigsten op de markt, door het gebruik van intelligente spoelprogramma’s in combinatie met een extreem lage bezouting.

Ja, ik ben geïnteresseerd
Home Water Station 1500
Home Water Station 1500
Kiezen  
Behandelingsvolume (in liter bij 24°D)  
Maximaal Debiet (in liter/min)  
Zoutreserve (in kg)  
Aantal personen