Zacht water is geen luxe,...

Wist je dat zelfs bij leidingwater met een relatief lage hardheid, er bij een gemiddeld gezin ongeveer 25 kg kalk per jaar door de leidingen stroomt? Een waterverzachter plaatsen is dus zeker een verstandige keuze. Want zacht water bevat geen kalk die zich vastzet op de verwarmingselementen van wasmachines, boilers, koffiezetapparaten, waterkokers enz. 

Zo bespaar je energie, gaan je toestellen langer mee en is je investering heel snel terugverdiend.

Zacht, zuiver en lekker drinkwater uit elke kraan, dat is de missie van Watergenius. Water is essentieel en alleen het allerbeste is goed genoeg. Een ontkalker is pas het begin. Je water filteren, zuiveren, verzachten, ontharden én drinkbaar maken: met de oplossingen van Watergenius wordt je waterkwaliteit beter dan ooit. 

Speciaal voor de noden van de Nederlandse markt ontwikkelde Watergenius de Home Water Station 1500 en de Homewater Station 2500 voor drinkwater toepassingen en de Genius waterontharder voor pure ontkalking.

Home Water Station 1500 - 2500

Hws1500

Om tegemoet te komen aan de noden van de Nederlandse markt, ontwierp Watergenius twee Home Water Stations™.  De HWS 1500 voor standaard gezinnen met een standaard waterverbruik.  De HWS 2500 voor een groter waterbeverbruik en luxueus sanitair. 

Ontdek meer

Blue Line dé klassieke waterontkalker

Genius Slm Def

De Blue Line is al jaren dé referentie in waterontharding. Dit toestel garandeert een maximale efficiëntie op een gebruiksvriendelijke manier. De Blue Line is beschikbaar in vier uitvoeringen: basic, advance, evolution en max. Allevier zijn ze uitgerust met de SMART technologie, enkel de capaciteit en het debiet verschilt.

Dankzij deze SMART technologie, kan het Slimme toestel Meten en Anticiperen op het waterverbruik. Daardoor is de Blue Line een zeer Rendabele waterverzachter. Dat komt omdat de spoeling telkens op het beste Tijdstip gebeurt. Ook al is de Blue Line een 100% volumetrisch toestel, de tijdsspanne tussen twee spoelbeurten is nooit langer dan 96 uur. Zo wordt stilstaand water voorkomen. Als extra is er de vakantiemodus. Deze zorgt tijdens langere afwezigheden voor een bijkomende reiniging en desinfectie van de harsen, en dit zonder enig meerverbruik. Zo is je water nog steeds in prima kwaliteit bij thuiskomst en ben je altijd en overal in huis zeker van uitstekende waterkwaliteit.

Met de Blue Line ben je op elk ogenblik zeker van optimaal zacht water.

De Blue Line is verkrijgbaar in 4 versies:
Blue Line Basic, Blue Line Advance, Blue Line Evolution, Blue Line Max .

Ontdek meer