Reduceer de afvalberg, en kies voor Genius Water Fresh & Sparkling

Blog   /  

De voorbije week was er weer heel wat aandacht voor de groeiende berg plastic afval. Zelfs plastic flessen die netjes in de blauwe zak gedeponeerd worden, blijken namelijk niet altijd gerecycleerd te worden. Plastic vermijden is dus de boodschap. Dat doe je voortaan met fris en bruisend Genius Water.

Door jouw Genius Water met een Fresh & Sparkle te combineren, maak je namelijk fris, plat of bruisend water met 1 druk op de knop. Gedaan dus met het sleuren en weggooien van plastic flessen, zelfs voor je bruiswater!

De Fresh & Sparkle is een perfect verlengstuk van de Home Water Station, en is bovendien beschikbaar in verschillende kleuren. 

watergenius fresh & sparkle

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze innovatieve oplossingen, tips en tricks.